Even voorstellen

Orthodontist

Orthodontische zorg vormt een integraal onderdeel van de mondzorg en houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden en kiezen en van de groei van het kaakcomplex en omliggende structuren. Zij levert een essentiele bijdrage aan de gezondheid van een individu door het bevorderen van diens psychosociale welbevinden en door het creëren van optimale condities voor andere facetten van mondgezondheid en mondzorg.

De orthodontist kenmerkt zich door zijn opleiding tot specialist en zijn ervaring in specialistische diagnostiek en behandeling. Zij kan voor elke patient de orthodontische zorg optimaal laten aansluiten bij diens kenmerken en behoeften.

Visienota orthodontist 2025 van KNMT en NVVO.

Meer informatie over wat een orthodontist is en doet:  https://orthodontist.nl/wat-is-een-orthodontist/

Waar staan we voor

Wij staan voor een goede orthodontische behandeling. Onze aandacht is daarbij gericht op: kwaliteit  en op de patiënt als persoon (niet alleen het gebit). Openheid is daarbij voor ons heel belangrijk.

Waarin ziet u dat bijvoorbeeld terug?

  • NVvO keurmerk waarin visitatie, certificering en nascholing geregeld is.
  • Goed opgeleid personeel.
  • Persoonlijk behandelplan voor elke patiënt
  • Aandacht voor de bijzonderheden van elke patiënt
  • Persoonlijke begeleiding van het team gedurende de hele behandeling.
  • Open structuur in het bedrijfspand

De weg naar een goed resultaat

Die weg kan lang zijn. Wij gaan voor het mooiste en beste resultaat. Daarvoor is heel veel doorzettingsvermogen en grote hoeveelheid geduld nodig. Van u en van ons.

Een mooi, regelmatig en gezond gebit is het eindresultaat.

Downloads